20 Mart 2015 Cuma

Fieldmapping ile ugrasirken ben...

Yeni yil gelmis olm soylesenize. Neyse yazin yaptigimiz deneylerin sonuclarini analiz etmeye calisiyorum. Besinsizlikten midir vitaminsizlikten midir nedir salaga baglamis hissediyorum kendimi. E tabii motivasyon eksikligini de unutmayalim.
Gecen persembe sonunda endoskopi yaptirdim burasi yavas memleket oldugundan bu cuma falan biyopsi sonuclarini konusmak icin doktora gidebilirmisim. Gastrocu rontgen teknisyeni gibi calisiyor ben bir sey diyemem seni buraya gonderen doktora git dedi. Peki dedim napayim. Sedatif kafasiyla ruyamda modada yuruyordum, beni uyandiran hemsireye de e ben ruya goruyordum tadinda bir seyler zirvaladim. O kafayla ruyada modada gezmek makine seslerini de trafik gurultusu olarak ruyaya katmak sukela dogrusu. Sukela ne ya kendimden tiksindim bir an.
Of calistigin konu ve aletler falan hakkinda yeterli teknik ve pratik bilgi bulamamanin gozu korolsun. Neyse tek basima anlamak icin inat ettigim seyi sonunda harward in mi ne neuroimaging centerinin faqsu sayesinde anladim. En azindan bu da bir seydir.
Dun ucuncu hobbit filmini izledik sinemada ve utanmadan arlanmadan diyorum ki bence epey sikici ve uzundu film.
Radyoda yine wonderwall caliyor ve ben yine bagira bagira eslik etmek istiyorum. Bir de ergen is arkadaslarimin ofiste ergen deodorant sikip kikirdesmelerinden kurtulmak istiyorum cok mu?
Neyse ben spm manualinde fieldmapping kismini tekrar okumaya geri doneyim. Su datayi da analiz edip bi kac denek daha bulursam guzel seyler olabilir.
O zaman siradaki eksen parcasi hepimize gelsin: gold on the ceiling black keys'ten. O degil de neredeyse bir senedir kenarda oturan ukuleleme bi el atsam ya. Amanin en azindan yogaya geri dondum.
Bir dahaki yaziya kadar kib byys falanlar efenim