14 Şubat 2013 Perşembe

Radyo eksen sevgililer gunu seysi

Hava gunesli ama soguk be okur, yani zaten arada Turkiyeye gidip Bleda ve kedilerle dondugumuzden beri kar pek durmadi (evet, Bleda ve kedilerin tamami burda, 2+3'luk ailemiz sonunda bir arada, ikeadan almamiz gereken esyalari falan da alip monte ettik, yerlestik anlayacagin).
Diyecegim o ki, bugun sevgililer gunuyse ve ben anca aksam 10 gibi evde olabileceksem, canim sikilmissa ugrastigim datalar yuzunden ve eksende gelmis gecmis  en iyi ask sarkisi secilmis 100 sarki tadinda bir liste varsa dinlerim ben onu. 1 numarada da pearl jam varsa hele, ki araya bol bol eksenli sevdigimiz sarkilardan serpistirilmisse, misal morrissey dinlemissek bol bol, guzeldir be.
Pearl Jam dinlerken bir kez daha dusundum de, yasarim ki lan ben Seattle'da. Muzigi yeter, soguksa bura da soguk, boktan alman teknosundan baska da etnik gutnik seyler bulunabiliyor anca. bir alman koyunde can sikintisi adinda roman yazicam bu phdmin sonunda, tez niyetine muhtemelen.
yani demem o ki, bugun misal MIT'de falan calisan bir gruba baktim da, tembel bir insanim ben, insanlarin cvlerini inceledikce cikardigim biricik sonuc bu. Bitmek bilmeyen bir database indirme cabasi icindeyim sabahtan beri, karsilikli bakistigim datalardan da, anca daha cok deney yapmam gerektigi sonucuna vardim, scanner da bozuk, ben de makaleye yazacagim materials methods kismini listelemeye basladim, farkli makaleler icinde kaybodum zaten, uzun cumleler kurmaya usendim.
bitmek bilmeyen burun tikanikligi ve kasintisina gittigim doktor anlam cikaramayinca alerji olabilir dediydi, ben de antihistaminik icmeye basladiydim,3 gun hayata nefret kustum uyanamamaktan oturu, sonra aklima geldi, yarim yarim icsem ya ben bu boku diye,ulan sabah afyon patlamamasi ne bok bi durummus arkadas, her gun cinnet getirmedigine sukreder valla insan.
aman neyse iste, bir researcher olma isinin en iyi yaptigim kismina doneyim ben, gideyim de otomattan ir crappy kahve daha iceyim,  daha sikici bir almanca dersi beni bekler.