25 Kasım 2010 Perşembe

Ob-La-Di, Ob-La-Da

hohohihihohoho mutluluktan çalışamıyorum resmen :)
Ortada fol var da yumurta yok daha, olursa valla söyleyeceğim, söz :)

3 Kasım 2010 Çarşamba

ayrıca

kafamda 3555 şey var, her sabah yürürken ( süper sağlıklı yaşarım ben, okula yürüyerek gelip giderim) kafamda 'blog' yazıyorum ama büyük kısmı insanlara sövmek üzerine olduğundan ve ben tembel biri olduğumdan (beynimdekileri o anda yazıya dökecek portable bir sistem olmadıkça) onlar yazılmıyor tabii.
Bir de bugün süper dalgınlıktan (yoğunluktan olsa gerek, bkz. bir önceki post) cüzdanımı evde unutmuşum. Bakalım öğle yemeğinde ne yiyeceğiz ?

bir koltukta 8888 karpuz

Şimdi ben bir research paper yazmaya çalışıyorum, tezimi hala bu dönem bitirme umudum var, onunla uğraşıyorum, hocamdan daha fazla ayar yemeden caanım projeyle ilgilenmeye çalışıyorum,aynı zamanda cv'mi güncellemeye ve phd araştırmaya çalışıyorum, bir hoca var ve aklımda bir research suggestion var kendisine cv ile birlikte yollamayı planladığım, onun için araştırma yapıp paper okuyorum.
Bir de tabii kediler kediler var. Bir kaç hafta önce daire kapıma gelip kendini eve aldıran numro #3 (nam-ı diğer boyoz) hasta olmuş, dün veterinere gittik. Neyse ki veteriner iki apartman yanda, gidip gelmek kolay.
Bu arada numro#3 bizimle kaldı gibi amaa, ev bulabilirsek ne ala.  Yok mudur kedi isteyen?